BJÅÅÅRKAAAN!

FÖRLÅT ALLA 100 000 LÄSARE MEN VI TOG EN PAUS. DET BLEV BARA FÖÖÖR MYCKEEEET.
Hola bloggen! Än så länge är den här bloggen hemlig. Nu ska Jota y Hache berätta om dagen. Vi började kl. 10.00 och slutade 11.00. Vi hade spanska. Därför började vi detta blogginlägg med "Hola". Sen drog vi till Bjåååårkaaaan. Där skaffade Jota lite nya kompisar och tog upp kontakten med några gamla. Det vara mycket trevligt säga Jotaaaaa. Mm. Sen då? Nu är vi hemma hos Jota. Vi har gjort No-läxa. Det var mycket intressant, Christina. M. Kan vi få MVG nu? M. Sen drog vi sönder lite trådar. M. Jotas trådar blev alltid myyyckääää längre än Haches. M. Hache säger till Jota: "Yeah right!! .___."

Jota gör ett konstigt ljud med näsan!! :O OMFG.


När vi drog till Bjååååårkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. M. Då. Då så hade Å(livia) glömt oss efter samtalet. Då vi blev mycket lässna. Vi gungade och blev glada.
vi trefade litte fårr. de varra myke snela. nestan licka snela somm hestarna.  Vi döpte fåren till; Lambi, Fåret Shaun och Frank.
"Vafan va det??" Så säger telefonjack-näe-tack-gubben i reklam. De gör en slags paröudi på Tele2. M.
Nu släpper vi bomben. Inte en fis. Men såhär är det. Om ett tag när bloggen har börjat leva igen tänkte vi offentliggöra den genom  att berätta om den. Asså den är ju redan offentlig. Fast ingen vet om den. Hehe. Så den är som en toalett. Fast tvärtom. Japp. Ni kanske inte förstår nu men om ni tittar på radion så fattar ni. M.

Hejdå.

FAR? FÅR FÅR FÅR? NEJ, (IDIOT) FÅR FÅR LAMM. -.-



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0